tisdag 10 augusti 2010

Jämställt sex och den kvinnliga orgasmen


Vet ni vad jag har hört? Att det finns vissa män som tror och tycker att deras klimax är slutet på sexakten oavsett om kvinnan i fråga har fått orgasm eller inte. Jo. Det är sant. Det finns faktiskt sådana. Och vet ni vad? Sedan tror de att om kvinnan inte får orgasm är det hon som har kroppsliga hinder. Det är inte fel på hur han hanterar henne i sängen. Män gnäller på att "de aldrig får något av frugan." Aldrig finns reflektionen varför det är så. Kanske är det för att hon inte får ut ett skit av allt gruff och buff för hans vinning? För det hör som till mannens natur att vara förbannat bra i sängen bara han ger kvinnan en rejäl doning. Det ska väl räcka?

Jag tror att många av dessa män är sexuellt uppfostrade av porr och att de har vistats för mycket i typiskt grabbiga atmosfärer där en aplik maskulinitet präglar synen på sex och på kvinnor rent generellt. Sex har man för att mannen ska få tömma sin säd i kvinnan. Han ska ha det skönt och kvinnan är nöjd endast med mys och närhet. Nej. Jag skulle inte tro det. Nu kan det förstås finnas kvinnor som är nöjd med närhet och mys. Men inte fan kan man vara så nöjd med det, som efter en rejäl orgasm?

Något som dessa män kan tänka på är exempelvis:
- Kvinnor går inte runt och är våta jämt i väntan på hård penis. Porr är oftast klippt eller så har glidmedel använts innan kameran plockas fram.
- Kvinnor kommer oftast inte endast genom att titta på en hård penis. Ej heller genom två drag. Kanske inte ens efter fem.
- Ibland behövs mer än bara galen penetration i duracellkaninfart.
- Att klappa och smiska hårt på erotiska områden funkar inte så himla bra. Det är mer en förnedrande handling mot det kvinnliga könet.

Sedan föreslår jag att man snackar om att få sexet på samma villkor och mer jämställt gällande orgasmen. Den manliga orgasmen, att ge det vita guldet som mannen är så stolt över, är inte målet med sexakten. Målet är att båda ska vara nöjda med vad det nu kan vara. Om inte orgasmen är på plats för kvinnor så tycker jag att man kan låsa in sig i sovrummet en helg och härja lite för att hitta rätt. Dessutom tycker jag att en dildo eller en vibrator är en kvinnlig rättighet. Ibland krävs det lite ensamtid!

Sen har jag faktiskt hört att det finns kvinnor som nöjer sig med en manlig ejakulation och sedan sömn. Dra över och dra. Det är inte bara männens fel om sexlivet suger för kvinnan. Gå aldrig med på smärta eller att bli lämnade otillfredställda med hans snarkningar.

Tack och lov att jag aldrig varit en av dem.

För alla kvinnors rätt till orgasm. Get down boy!

1 kommentar:

Kia sa...

MEN TACK FÖR DETTA!